Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Πλατεία Αμερικής 6/11/2017

Καλό Νοέμβρη!
Ξεκινάμε τον καινούριο μήνα με σινεμά της χώρας μας!

Τη Δευτέρα 6/11/2017 σας περιμένουμε με μια Ελληνική ταινία του Γιάννη Σακαριδη. Με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τα σενάριο είναι των Γιάννη Σακαρίδη, Βαγγέλη Μουρίκη και Γιάννη Τσρίμπα στου οποίου τη νουβέλα  «Η Βικτώρια δεν υπάρχει»  βασίστηκε η ταινία.

Δύο απο τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς τους ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Μάκης Παπαδημητρίου συναντιούνται στην "Πλατεία Αμερικής". Δίπλα τους οι Θέμις Μπαζάκα και Αλέξανδρος Λογοθέτης. 

Στην Αθήνα του σήμερα βρίσκουμε τον Μπίλι, ένα rock n’ roll σαραντάρη, ιδιοκτήτη μπαρ με  παράνομο tattoo studio στο πατάρι. Ο Μπίλι παρατηρεί τις αλλαγές γύρω του στο τοπίο. Ο παιδικός του φίλος Νάκος ζει μια διαφορετική ζωή, ακόμα στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του και τρέφει ένα μίσος προς τους ξένους που έχουν κατακλύσει τη γειτονιά που τόσο αγαπάει. Η Τερέζα, Αφρικανή τραγουδίστρια και ο Τάρεκ ένας απελπισμένος πρόσφυγας από τη Συρία με τη 10χρονη κόρη του, "χρωματίζουν" την πολύβουη Πλατεία Αμερικής. Μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία βομβαρδίζει τον μικρόκοσμο του Μπίλι...Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι θα συναντηθούν και η πορεία του ενός θα καθοριστεί από τον άλλο. 

Μια βουτιά στην Ελλάδα του σήμερα, σε ένα απο τα πιο γνωστά σημεία της πρωτεύουσας!

19.00 & 21.30 στον Κινηματογράφο Ευκαρπίδη
06/11/2017
 
#Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερου Μοντάζ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου