Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Θερινό σινεμά για όλους


Τα σινεμά ανοίξανε και η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς προβολές και το καλοκαίρι 2020. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας λόγω του ιού COVID-19, με χαρά ανακοινώνουμε πως σε λίγες μέρες το πανί μας θα ανάψει και από εκεί θα περάσουν  οκτώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ταινίες. 
Σας περιμένουμε και τις οκτώ βραδιές στη δροσιά του πάρκου για να μοιραστούμε film noir, ταινίες με αγωνία αλλά και ταινίες με γέλιο, καθώς και ιστορίες ερωτευμένων πρωταγωνιστών. Όλα αυτά θα συμβούν στο θεατράκι στο Πάρκο Κατερίνης, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (δες αφίσα) αλλά σταθερά ώρα έναρξης στις 21.30 και μάλιστα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους. 

Το καλοκαίρι έχει σινεμά, να είστε εκεί!

#Summer_2020 
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                            από τον  Οργανισμό Πολιτισμού & την Κινηματογραφική Λέσχη
21 Ιουλίου έως 06 Αυγούστου 
στο αμφιθέατρο του Δημοτικού πάρκου – Είσοδος ελεύθερη για όλους
Με στέγη τον έναστρο ουρανό, φόντο το κατάφυτο πράσινο περιβάλλον του Δημοτικού πάρκου, μία καλοκαιρινή πρόταση ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα νοσταλγική, φιλοδοξεί από τις 21 Ιουλίου έως τις 06 Αυγούστου 2020, να ταξιδέψει «με όχημα» τη μεγάλη οθόνη, δημότες και επισκέπτες, σε μοναδικές – κλασσικές κινηματογραφικές ιστορίες «Συντροφιά με τα Αστέρια».
Ο λόγος για το «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», μερικές εβδομάδες κινηματογραφικών προβολών (ρομαντικού δράματος, ψυχολογικού θρίλερ, κωμωδίας, φιλμ νουάρ κ.α.), που….. γέννησε η δημιουργική συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης.
Την ταυτότητα, τους στόχους και το πρόγραμμα προβολών, το οποίο προετοιμάστηκε έγκαιρα και μεθοδικά, παρουσίασαν, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκος Τσιαμπέρας και η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αθηνά Κοκόγια.

Όπως σημείωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκος Τσιαμπέρας: «Στόχος της εποικοδομητικής αυτής συνεργασίας του Οργανισμού μας με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης, τον σημαντικό αυτό φορέα της πόλης μας με την αξιοπρόσεκτη και πολύχρονη πολιτιστική διαδρομή είναι να προσφέρουμε ποιοτική ψυχαγωγία σε κατοίκους και επισκέπτες. Μία ευχάριστη εναλλακτική πρόταση, που εντάσσεται δυναμικά στον πολιτιστικό μας σχεδιασμό και είμαι βέβαιος, ότι, θα αποτελέσει όαση δροσιάς, στο αμφιθέατρο του εντυπωσιακού από κάθε άποψη δημοτικού μας πάρκου. Σ’ έναν χώρο όπου λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα από το νόμο μέτρα λόγω κορωνοϊού, προκειμένου οι σινεφίλ, να απολαύσουν τις προβολές ασφαλείς».
Ταινίες που συγκινούν και ψυχαγωγούν
«Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόταση – πρόσκληση συνεργασίας του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης. Είναι ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα της καθιέρωσης – γιατί όχι – ενός νέου κινηματογραφικού θεσμού για τον τόπο μας και η αφετηρία μιας γόνιμης συνεργασίας που ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί. Επιλέχθηκαν και θα προβληθούν με σύγχρονο, ποιοτικό ήχο και εικόνα σημαντικές ταινίες του κλασσικού σινεμά, που συγκινούν, ψυχαγωγούν και μαγεύουν» υπογράμμισε ηπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης, Αθηνά Κοκόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου