Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Toni Erdmann / Τελευταία προβολή της σεζόν

Και το 2017 βγήκαμε δυναμικά στον αέρα της πόλης και «φυσήξαμε» πολιτισμό, ευαισθησίες και τροφή για σκέψη.

Σας κρατήσαμε συντροφιά με τρεις ταινίες και πάμε για την τέταρτη και τελευταία.
Δύο Δευτέρες και μια Τρίτη με διπλή προβολή (απογευματινή & βραδινή)  όπως κάθε χρόνο! 
Σας συναντήσαμε πριν και μετά τις ταινίες και ανταλλάξαμε απόψεις για το σινεμά και την Κιν/φική Λέσχη. Ακούσαμε τις προτάσεις σας και δεχτήκαμε τα καλά σας λόγια αλλά και τις «παρατηρήσεις» σας.

Έτσι, κάπου εδώ κλείνουμε τη σεζόν μας τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, ολοκληρώνοντας ένα μέρος από το ταξίδι μας στο παγκόσμιο σινεμά, παρέα με τον Τόνι Έρντμαν! 



Τα ταξίδια όμως δεν τελειώνουν ποτέ, μάλλον κρατάνε μια ζωή, όσο ποθείς να ταξιδεύεις, όσο επιθυμείς να γνωρίζεις ανθρώπους να επισκέπτεσαι νέα μέρη και να γεύεσαι στιγμές. 

Ο κινηματογράφος, ένα ταξίδι αισθήσεων κι αυτός, θα συνεχίζει να συγκινεί, να προβληματίζει, να χαρίζει χαμόγελα, μερικά δάκρυα, συμπάθειες κι αντιπάθειες μα πάνω από όλα ψυχική ανάταση εάν θέλεις εσύ να συνεχίσεις να παίρνεις το εισιτήριο για την επόμενη ταινία, να χαρείς το ταξίδι, χωρίς να ξέρεις πάντα εάν ο προορισμός είναι ξεκάθαρος.

Take the trip! Watch the movie!
 Κάνε το ταξίδι! Δες την ταινία!

Πείτε ναι λοιπόν στις επόμενες προβολές μας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις δράσεις μας που κρατάνε σχεδόν όλο το χρόνο (βλ καλοκαιρινές προβολές). 
Αφήστε τον κόσμο της 7ης τέχνης να σας κατακτήσει. 
Απολαύστε μια ταινία, το αξίζετε.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου