Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2/2017


Η παρουσία σας στην πρεμιέρα μας με το Captain Fantastic μας χαροποίησε ιδιαίτερα και συνεχίζουμε!

Τη Δευτέρα πάμε για τη δεύτερη προβολή μας, με μια πολύ ξεχωριστή ταινία!

>>>Καρδιά Βουνό<<< Virgin mountain>>> 94 Λεπτά, εγχρ.


Από τον Βορρά μας έρχεται μια ιστορία για έναν ξεχωριστό ήρωα! Το όνομά του είναι Φούσι, ζυγίζει πάρα πολλά κιλά και είναι ετών 43. Μπορεί να είναι γίγαντας στην όψη μα έχει μια καλή καρδιά κι εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα του στο πατρικό του. Είναι γεγονός πω
ς δεν έχει κουράγιο να ενηλικιωθεί. Στην καθημερινότητα του κινείται νωχελικά, βουτηγμένος στη ρουτίνα του. Στη ζωή όμως δεν χρειάζεσαι πολλά για να αλλάξεις ρότα…Μια γυναίκα γεμάτη ζωντάνια, ένα τραγούδι της Ντόλι Πάρτον και ένα οκτάχρονο κοριτσάκι θα μπούνε στη ζωή του ξαφνικά και θα ανατρέψουν το σύμπαν του!
Είναι η τέταρτη ταινία του Κάρι ο οποίος μας προσφέρει ένα Ισλανδικό σινεμά με διακριτικό, υπόγειο χιούμορ, με μινιμαλιστική αισθητική και τόλμη>>
Σύγχρονη
#Βραβευμένη#Ρεαλιστική#
Με δύο προβολές όπως πάντα από την Κιν/φική Λέσχη Κατερίνης
στις 19.00 & 21.30 στον γνωστό και φιλόξενο χώρο του Κιν/φου Ευκαρπίδη.
Πάντα ψάχνουμε για εσάς ιδιαίτερες ματιές σε καθημερινούς ανθρώπους, ιστορίες που ξεχωρίζουν και καταστάσεις που συγκινούν!
Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!


Περα απο την παρουσία σου στις προβολές που μας τιμά ιδιαίτερα, μπορείς να γίνεις μέλος ενισχύοντας τη Λέσχη μας με 5 ευρώ για όλο το το χρόνο. Έτσι θα έρχεσαι στα συμβούλιά μας και θα λες την άποψή σου για την επιλογή ταινιών μα και για τις παράλληλες εκδηλώσεις μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου